Рожден ден на „Сладко медено“

Нашият детски център „Сладко медено“ се роди на 13-ти септември 2019 г. и преди няколко дни отпразнува своя четвърти рожден ден.

През тези години имахме много слънчеви деца (някои от тях вече ученици), прекрасни родители с отношение към възпитанието, ценностите, добродетелите, природата, вдъхновени учители (които сега носят слънчевите идеи на други места) и изобилие от приятели, които ни подкрепяха по различни начини.

Рождената ни седмица започна с рога на изобилието, поднесен от една приятелка на Кошера:

Децата се запознаха с интересни растения и в следващите дни дори си похапнаха някои от тях 😊

На рождения ни ден отворихме и една голяма синя кутия, която търпеливо чакаше своя момент, а в нея имаше две пълни пити с мед.

Те ни донесоха много радост – всеки искаше да ги пипне, да усети восъка и да близне медец 😊 Хапнахме малко медено-восъчни „бонбони“ и приготвихме кутийки за вкъщи.

После децата получиха още по един малък подарък, приготвен и изпратен с любов от приятели – нежни гривнички със звездички с цветове на различни добродетели.

В края на деня дойде време и за тържественото отбелязване на празника. Имаше кратка програма с музика, песни и стихотворения.

Децата се представиха чудесно, а после всички – деца, родители, учители, приятели, споделихме питка с мед и чудна торта, срещи и сладки приказки. Около тортата беше оживено, но след поне десетина духвания на свещичката, бяхме готови да продължим нататък 😊

Благодарим на всички, които бяха с нас на празника на живо или отдалече, както и на приятелите, които ни пожелаха или поне си помислиха по нещо хубаво за нас!